Monday, August 8, 2011

Fesyen Masa Kini..Klip bunga...bunga...

Uols dah beli tudung untuk raya ker....tudung apa erk....Ariani, bawal..Shawl...tudung awning yang semakinmeriah fesyen dia sekarang....ahahhaha....

Rasanya kan tahun ni untuk raya fesyen yg agak ngetop fesyen " klip bunga kembang setaman" kot...ye ke....tak taulah tapi mama tengok kat opis mama ni tengah populer tul klip2 bunga yang disematkan ditepi2 tudung ni...terutama kalau mengenakan selendang....bila pakai tu cam kena teleng2 kepala ala-ala gedik gitu....hehehhe

Mama oun teringin gak nak mencuba..dah lama beli..tapi tak terpakai ler...hhhhe nampak cam dah tua pulak nak brgaya cam ni...yelah tengok yg pakai2 ala-ala cam ni yang muda remaja jer semuanya...tapi....aggghhhhh ada aku kisah...hehhe ( tak delah mama nak try jer pakai....tapi ok gak kan....) ada bentuk bunga, rama-rama, ros...dan macam2 ler...kretip sungguh tau dorang ni....


dah pakai bunga kembang setaman ni ambik gambar pun dah teleng ler pulak..maklum ler nak tunjuk gak bunga kembang setaman tu kan....hahahahah

ok..ok...kalini ambik gambar tegak dah yea...tak de teleng...teleng....

sorry aghhhhh ambik gambar dalam toilet kat opis...abaikan segala mop2 kat belakang tu...akak cleaner belum kemas lagi tu....

ok...agak2 uols berkenan tak kli2 cam ni...mamabeli dari ofismate mama, wife dia buat benda ni sendiri dan dia bawak gi opis....tapi tulah ramai peminat tu.....ada macam2 kaler...tengok ornag jual online pun ada...

5 comments:

  1. Memang comel... nak beli gak la nt. ;D

    ReplyDelete
  2. MM - ye ye kita pakat beli ramai2 pilih semua warna..boleh sesuaikan dgn tudung atatu shawl...setakat ni mama ada 4 kaler jer...heheh boleh tambah koleksi ni...murah jer..seketul dalam Rm2.50 - Rm 3.50 jer...

    ReplyDelete
  3. kalau si Ros pakai balek pt puasa mesti gempak satu kampung

    ReplyDelete
  4. sila buat pameran dan jualan klip bunga ni pada 13hb nanti yer... ekekekeke...
    akak punya koleksi lain la... huhuhu

    ReplyDelete
  5. Mama janet= ko jangan under estimate...ntah2 kat PS dah berlambak jual benda ni tau...silap kat kedai abas pun ada tu...hehhehe

    ayien - yeee..kita suka gak akak punya clip yg comel2 tu..kat mana erk beli....bawak boleh tak....

    ReplyDelete