Friday, March 12, 2010

Busynyaaaaaaa

Minggu ni mama agak sibuk tak rajin sangat nakupdate blog. Tu lah ingatkan baru nak mengekalkan kejuaraan paling rajin update blog...nak wat camana kan...tangggungjawab lain tu lebih banyak lagi menanti daripada nak mengupdate blog ni kan. Ditambah pulak dah 2 hari line internet kat rumah ada problem ...so diaorang kata dalam 2-3 hari bekerja baru akan diperbetulkan....so mama bersiaran dari opis ler sekejap ni time lunch....


Di opis sekarang ni minggu2 yang teramat-amat busy sekali...wahhhh camana nak cerita...malas nak cerita....hahahahha...cuti sekolah next week pun tak boleh nak cuti ler gamaknya...sorry yea anak2...mama uols ni teramatlah sibuknya yea....
Tapi sibuk2 pun malam ni...hahahha xtvt ngeteh akan bermula semula yea...malam ni penyertaan bertambal ramai ni.....seramai 26 orang...hahahahaha sapa tu yea...tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu...ok jumpa malam ni yea

3 comments:

  1. seronoknya ngeteh2.... semoga terus bergumbira supaya awet muda!

    ReplyDelete
  2. best lah...ngeteh dgn family, adik beradil,anak saudara, cucu dll....hhehehehe....jom nak join tak. korang pun ramai gak family kan.....jom...jom...

    ReplyDelete