Wednesday, May 12, 2010

Piala Thomas - Tahniah Malaysia

wahhhh...baru lepas habis tengok Thomas Cup....suspen giler dan berpeluh2 ni.....hehhehehe kejap2 tukar channel sebab takut nak tengok...kejap2 tengok FB lah, Blog lah...sambil jeling2 manja kat TV.

Apa pun tahniah yea.....jumpa di Semi Final nanti....Actually Mama ni bukan lah kaki sukan sangat, tapi minat gak ler ...bukan selalu ada kan....rugi kalau tak tengok....

korang tengok tak.....

8 comments:

  1. dok tuka2 smbil tgk csi.. bila part hafiz main.. terus zzz cis.. seb beik ramai buat entry psl cup nih.. kalu idak xtau sapa menang hahaha

    ReplyDelete
  2. Alah menang kalah aku x heran......sbb itu adat dlm permainan

    ReplyDelete
  3. ha aku pun tengok la, suspen giler, masa Hapis main aku curi2 tengok aja takut kalah cam ngan Jepun smlm.bila menang aduh.. seronoknya

    ReplyDelete
  4. tahniah..untuk Negara ku..haha

    ReplyDelete
  5. Ely
    hahahha tu lah mama pun tengok badmintom cam tengok cerita hantu...kejap2 tukar channel..kejap2 tutup muka

    ReplyDelete
  6. anonymous - laaaaa memang le main kena da kalah menang......tapi lawan tetap lawan kan....

    ReplyDelete
  7. salju

    ya tahniah untuk Malaysia

    ReplyDelete
  8. mama miraki,

    kita pun sokong malaysia..
    ptg ni nak ngadap tibi.
    :)

    ReplyDelete