Saturday, July 16, 2016

Salam Aidil Fitri 2016 -Part 1

Salam Aidil Fitri 2016


 Baju raya tahun..mmg beli last minute dan x plan nak warna apa...mana yg sempat je...

 Hubby x buat pun baju Melayu baru...dia kata banyak tu baju melayi tiap tahun buat ada dalam almari...ok ajelah..lagipun rasa cam sekejap je Ramadhan tahun ni...busy dgn Iki mila sambung belajar dll...pejam celik dah raya..
 Kat mana kami beraya tahun ni...haha nanti mama buat blog bersiri2 mcam selalu ye...ni permulaan letak sokit gambar2 raya duly lah ye...ambik feel dulu..lama x berblog..lipa lak nak upload gambo..setting camana...
 Menu buasa n wajib di pagi raya....

 Sebahagaib kekanda2 mama di pagi raya..





 Dah besar anak sara mama.SPM this year..

 1st raya.....simple dan seadanya...

Ok...nanti mama sambung balik ye..utk kisah2 raya yg mmg dijamin akan berjela2......

Mama ni kalau buat blog pasal raya..mesti nak cerita perjalanan raya dari sebelumnya kan...hah kirang tunggu lah ye.hahaha

9 comments:

  1. Selamat Hari Raya MZB Mama & family.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya mama miraki...nmpk slim lah hehehe..tazabar tgu nak baca entry raya thn ni..mst happening mcm thn2 lalu.

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  4. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete