Thursday, December 31, 2009

Selamat Tinggal

Ini merupakan n3 terakhir bagi tahun 2009. beberapa minit lagi 2009 akan meninggalkan kita dan 2010 akan menjelma. Bagi mama 2009 meninggalkan seribu kenangan dan memori yang pahit dan manis.Terasa baru semalam menyambut 2009..rupanya dah setahun berlalu. Dan lagi rasanya baru 10 tahun dulu sibuk nak sambut Y2K...ohhh rupanya dah sepuluh tahun berlalu yea....

Kepada pembaca2 blog mama (kalau adalah...perasan..hehehehhe) mama ucapkan selamat tahun baru. Buat kak nor hepi birthday esok...dan buat hubby happy birthday gak..lusa....boleh sambut sama2 ni. Jangan lupa temu janji kita esok ye mummy gee, kak nor,kak lah, iwan, ain..hihihihiihhi dan yang lainnya....esok penutup kot...cuti2 kita kan

4 comments:

  1. Selamat Tahun Baru juga dari kami sekeluarga di Port Klang, wah sama2 sambut birthday 2 dlam 1 lebih jimat gitu.

    ReplyDelete
  2. Abih aku tak diajak macam mana?

    ReplyDelete
  3. cukup-cukup la makan angin tu...nanti kembung perut....
    akak dah mula sibuk ngan urusan kementerian pendidikan nie..rasa cam nak jadi menteri pendidikan jea...

    ReplyDelete