Friday, November 9, 2012

Gendang DiPalu Pengantin Baru - Part 2

Selesai majlis akad nikah sebelah pagi tu dan selepas menjamu selera dengan nasi briyani yang sangat2 mables...kami kembali ke homestay untuk berehat dan prepare untuk majli persandingan selepas waktu zuhur.
layan pic ajelah....


candid...candid....

sorang muka tak sabar...sorang muka sabar je kan..hahahhaha

hantaran pengantin...

rombingan cik Kiah kami ni ramai...sampai tka maut rumah..hehhe

Kak NOr sampai dah terlena dalam kereta mama...

hantaran yang cantik dan simple

panas terik..berebut payung..

persalinan kedua mama...kalau apgi tadi pakai chiffon silk...ptg ni pakai royal saluna pulak..hehhehe mengalahkan pengantin kan....

macho kan anak sedara mama ni...

bila time tgh ni masih dah ramia yang tukar unipom...yang pagi tadi pakai baju melayu lengkap bil apetang ni pun dah separuh lengkap je..sebab cuasa panas sangat...

Emi si pengapit tegar..Mummy Gee taktik dia tu duduk tepi pengantin biar gambar dia masuk banyak tu...hehehe


Macho tapi hancorrr

kaulah pujaan hati ku...kekanda arjuna ku...hehhee

mama lepak kat luar masa orang merenjis2..

 my Big Bro....dah semakin sihat...Alhamdulillah.,.

 Nasi Pengantin yang sangat mablesss...

 Pengantin bersama keluara Pegantin lelaki....

 nak gak mneyelit gambar ngan pengantin...my Hubby pun dah tukar t-shirt je..pagi tadi bukan main segak berbaju melayu lengkap..hahhaa

 Gugirl in BLUEEEEEEEEE

 sukanya...

Bye...bye...Hafeez...Mama dan smeua nak balik ni..jangan nangis yea...hehehhe ye ke nangis..ntah2 suka kot..hahhaha

itu aje setakat ni yea..kalau rajin dan semapt mama sambung lagi..cerita majlis resepsi pengantin lelaki belum lagi ni....

1 comment:

  1. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete