Monday, February 13, 2012

12022012 - Selamat Hari Jadi Amir Mursyid

12022012 - cantik gak tarikh tu....tarikh ni Mama lahirkan putra bongsu ( setakat ni lah..heheheh) Mama...AMIR MURSYID....jam 3.05 ptg.

Amir yang comel..gambar beberapa jam selapas dilahirkan 2 dikeluarkan ikut tingkap.hehhehe

putih gebu....dilahirkan dengan berar 4.1 kg...tu pasal mama kena ceasar..dan menjadi baby paling popular kat hospital masa tu....

Iki dan Ika yang sangat teruja dengan kelahiran adik baru. Sampai ponteng sekolah tu..duduk dalam bilik hospital tunggu mama bersalin. Selama 6 hari kami semu aberumahtangga dihospital..masing2 tak nak balik rumah...pegi dan balik sekolah semua dari hospital....

dah balik rumah...lepas jena jaundice....

tak kira baby tidur ke jaga budak2 orang ni asik nak duduk dekat baby je...balik skeolah campak beg...semua tuju akt ababy...

hari ke 7.....Ayah dah botakkan kepala kita...

Walaupun kita botak...tapi kita encem kan...

sweet moment...


bila tengok baby amir cam ni...alahai...rasa cam nak beranak kecik lagi rasanya.....tapi kan..huhuhuuh dah nak menghampiri penghujung 3 series....tapi kalau ada rezeki...Alhamdulillah...

bulatnya kepala kita kan...hahahahaha



muka mama da terserlah di situ...


Muka Iki di sini...

Alahai saya dah kena bedung...


muka saya dah bobot...

cute tak saya tidur cam ni.....

umur 2 bulan lebih dah leh panjant akuarium..

dah bijak....pandai 

dah pandai ngaji...alhamdulillah...

Now...he is 4 years already..semakin bijak dan banyak akal....

\Ika 13 years dan Iki 14 years....

Iki x de dalam gambo..sebab dia tukang tangkap gambo....ni makan2 malam sempena besday Amir...tak de buat party ke apa ker...anak beranak je....hehehe

Apa pun.....Semoga anak Mama AMIR MURSYID akan menjadi anak yang soleh dan menjadi hamba yang taat pada Allah....Semoga bahagia selalu anakku,,,,,,

8 comments:

  1. Happy birthday Amir.
    Si Ika dari dulu sampai skrg muka tak berubah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Aunty MM....hehehhe hadiah tak de ke....

      Delete
  2. sELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN aMIR
    Alhamdulillah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi pihak amir kata..." TQ Uncle MS....."

      Delete
  3. dicopy habis mata ko kat semua anak2 ko ye nab

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kalau tak ikut muka aku...lagi pelik lak kan..hahaha

      Delete
  4. bongsu setakat ini? hahaha hepi besday Amir! ya Allah hebatnye amir 2bln lebih dh leh panjat akuarium hahahahha comel betol!

    ReplyDelete