Monday, April 12, 2010

Hari ni Cuti...

Hari ni mama cuti. Cuti saja untuk rehatkan minda....cehhh yelah tu. sebenarnya hari ni mama nak ke Lawyer office untuk urusan geran rumah. Developer hantar surat ..bagitau geran rumah ni dah dipecah kepada nama individual. Ingat hari tu suruh hubby aje pegi...tapi dah sampai kat office lawyer...ohhhh tak leh pulak...sebab rumah ni nama bersama kan so dua-dua kena datang untuk sign dokumen...cepat pulak dah dapat geran rumah ni. baru 2 tahun mama duduk sini dah settle dah geran dia. Rumah yang sebiji lagi tu..ehhh dah bertahun2...masih atas nama developer lagi....tapi tulah ingatkan datang sign aje rupanya...hehhehehe kena bayar sejumlah bayaran gak.....hampir 5K kena bayar....aduhhhhhh lari bajet ni.....

Pagi ni juga lepas hantar anak2 ke sekolah, mama menziarahi jiran lama mama Pakcik Ali yang kembali ke rahmatullah malam tadi. Rumah Pakcik Ali depan rumah MIL. Al-fatehah untuk beliau...

Lepas tu balik rumah baca paper...ehhhh ada pulak muka anak mama Amira Zulaikha dalam papaer hari ni. alah masa pertandingan bercerita kat PWTC hari tu...hari ni baru keluar dalam paper....hehehehehhe...besar muka "Mak Tanggang" ni.....

dalam Berita Harian hari ni..ruangan Didik....Ika dengan gaya bercerita.....

8 comments:

  1. Wah nak belilah Didik hari ni. Berita Hariankan? Oh ya Irfan dah mesti beli kat sekolah. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. dpt geran antara bank dgn pemilik ke geran dah habiskan bayar rumah

    ReplyDelete
  3. Aku pagi2 belek BH kat office ternampak pulak gambar Ika then aku call Gee. Itu mesti kena frame tu.

    ReplyDelete
  4. haah lah....cerita lama..dah 3 minggu tapi baru keluar hari ni. Hahahhaha dia sukalah sebab hari ni kat sekolah pelajar semua beli suratkhabar kan....

    ReplyDelete
  5. aku tak beli paper, so baca aja le kat blog ko

    ReplyDelete
  6. hahahaha. glamour ke ika.

    -ika-

    ReplyDelete